Markalar
Tüm Markalar
350 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO BEDAVA!

Neden Tahılsız Mama Tercih Etmeliyiz?

03-04-2022 17:34
Neden Tahılsız Mama Tercih Etmeliyiz?
1.    Tahılsız mamaların içerikleri evcil dostlarımızın biyolojik beslenmesi için daha uygundur. Biyolojik beslenme evcil dostlarınızın evrimsel doğruları üzerine inşa edilmiş bir beslenme türüdür.
 
2.    Karbonhidrat oranı oldukça düşük olana tahılsız mama türleri evcil dostlarınızın fazla ve gereksiz kilo almamasına yardımcı olur. Karbonhidrat’ın aşırı tüketimi tüm canlılarda olduğu gibi evcil dostlarınız için de zararlı olabilmektedir.
 
3.    Tahıllı ürünlerde yan bitkisel ürünler kullanılırken, tahılsız ürün çeşitleri içinde bu tarz yan ürünler kullanılmaz. Gerçek et parçaları kullanarak üretilmektedirler. Bu et parçaları, et üretimi sırasında açığa çıkan artık parçalar değildir. Birçok tahılsız köpek ürünleri ve diğer evcil dostlar için tasarlanan mamalar özel üretilen etler ile doğal yöntemler kullanılarak üretilmektedirler.
 
4.    Besin değerleri açısından tahıl içermeyen mama çeşitlerinin çok daha besleyici olduğu ispatlanmıştır. Protein kalitesi bu mamalarda üst düzeydedir. Kaliteli proteinler içeren ürünlerin sindirimi çok daha kolaydır.
 
5.    Tahıl içerikli mamalar kimi evcil dostlarımızda alerjik reaksiyonlara neden olmaktadır. Düşük tahıl içerikli yada tahıl içermeyen ürünlerde bu tarz reaksiyonlar görülme olasılığı çok daha düşüktür.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.