Markalar
Tüm Markalar
350 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO BEDAVA!

Eve Servis

26-03-2022 17:16
Eve Servis

Ankara Petshop olarak tüm evcil hayvanlar için en sağlıklısını yapabilmek adına beslemede öncü olan firmaları örnek alarak ürün skalasını geliştiriyoruz. Sadece mama içerikleri değil aynı zamanda aradığınız tüm pet shop ürünlerine erişebilir ve sipariş oluşturabilirsiniz. Ankara bölgesinde ikamet eden müşteriler için tamamen ücretsiz teslimat sağlıyoruz.

Hayvanların daha uzun ve daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri amacıyla birbirinden çeşitli ve lezzetli aynı zamanda sektörde en fazla beğenilen ve tercih edilen mama markasıyla beraber aradığınız her ürüne kolay şekilde ulaşabileceksiniz. Evde beslemiş olduğunuz hayvanlar için en iyisini sağlayan firmamız tüm kontrol ve denetimlerden geçmiştir. Tamamen standartlara uygun olarak oluşturulan Ankara Petshop mağazamız ile birlikte hem satış öncesinde hem de satış sonrasında hizmet sağlanır, böylece müşterilerin tüm soruları cevaplanarak daha uygun bir şekilde hizmet veriyoruz.

Ankara Online Petshop Alışverişi

Ankara kedi köpek mamaları ile beraber hayvanların ihtiyaç duyduğu tüm ihtiyaçları en kolay en ucuz ve en kaliteli şekilde karşılanabilmektedir. Hayvan sevgisini ön plana tutarak sunmuş olduğumuz bu hizmetle birlikte tamamen orijinal olan evcil hayvan ürünleri tamamen orijinal ve hijyen kuralları gözetilerek hazırlanmaktadır. Yüksek güvenlik önlemlerinin alındığı kullanıcı odaklı web sitesi üzerinden kusursuz bir şekilde alışveriş deneyimi yaşanabilmektedir. Sektörün öncü firmalarından biri olarak en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz ve bu bilinçle çıkılan yolda sizlere uzun senelerden beri veteriner onaylı olan hayvan mama ve yem ürünlerini mümkün olan en uygun fiyatlarla sağlıyoruz.

Uygun fiyat politikamızın yanı sıra yüksek kaliteli mama içerikleriyle %100 orijinal ürünleri sunma ilkemizden taviz verilmemektedir. Kedi maması, köpek maması, kuş yemi, evcil hayvan aksesuarları ve aynı zamanda tüm sevimli dostların herhangi bir ihtiyacında güvenle bizi tercih edebilirsiniz. %100 müşteri memnuniyeti hedefi ile yola çıkan firmamız almış olduğu geri dönüşümler sayesinde kendini geliştiriyor ve çıtayı her gün daha da yukarı taşıyor.

Tüm Evcil Dostlarınız İçin Yenilikçi Ürün Seçenekleri

Sektördeki gelişmeleri takip ederek yenilikçi ürünleri raflarınıza taşıyor ve tüm evcil dostlarınız için güvenle ve ekonomik bir alışveriş yapabileceğiniz bir adres olmaya özen gösteriyoruz. Deneyimli ve alnında uzman ekibimizle birlikte ihtiyaç duyduğunuz ürünler konusunda sizlere yardımcı olarak talep ve ihtiyaçlarınıza uygun ürünlere ulaşmanız için sizlere tavsiyelerde bulunarak ürünlere en verimli şekilde faydalanmanız amaçlanmaktadır

Tüm Ankara bölgesinde geçerli olan Alo mama hizmeti ile beraber sahip olduğumuz tecrübe ve teknik donanımlarla tüm hayvan severlerin güvenle alışveriş yapabileceği bir adres olarak uzun seneler hizmet vermeye devam etmektedir ve adresinize kadar mama gönderimi ve diğer evcil hayvan ürünlerinin gönderimi sağlanmaktadır. Türkiye’nin en sevilen pet marketi olarak Club Safari üzerinde geniş ürün yelpazesi sunulmaktadır.

Türkiye’nin En Sevilen Pet Marketi Club Safari

En sevilen pet marketi olarak bünyemizde çeşitli evcil hayvan ürünleri yer almaktadır. Kedi, köpek, kuş, balık, sürüngen ve kemirgen ihtiyacı ile her şeyi bulabileceğiniz ürünlerle kaliteli, ekonomik, hızlı ve çözüm odaklı hizmeti online sitesi olmaktadır. %100 orijinal ve taze ürün tedariki ile birlikte Türkiye’nin en büyük online evcil mağazası olarak bu zirveyi siz değerli müşterilerle beraber uzun senelerden beri koruyoruz.

Tamamı yerli sermaye ile kurulu olan firmamızla birlikte tamamen hijyen kurallarının uygulandığı depolarımızla birlikte veteriner hekim tavsiyesi olan ürünlerde sitemizde yer almaktadır. Bu sebeple tüm evcil hayvanlarınız için sitemizden ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek ve Ankara bölgesinde siparişlerinizi hızlı bir şekilde ücretsiz sipariş edebileceksiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.